Airco service

Het airco systeem heeft jaarlijks onderhoud nodig, per jaar verliest een airco gemiddeld tot 10% koudemiddel. Koudemiddel zorgt naast koeling ook voor smering van de airco. Door gebrek aan voldoende smering van het systeem kan ernstige schade ontstaan.
Dus ook al blijft u airco goed koud, laat hem jaarlijks door ons controleren.

APK Keuring

Ieder jaar (in sommige gevallen om het jaar) moet u auto APK gekeurd worden. Doet u dit bij ons samen met een onderhoudsbeurt dan is de APK geheel gratis.
Indien er een reparatie of een onderdeel vervangen moet worden brengen wij u uiteraard eerst op de hoogte van de eventuele kosten hiervan.


Bent u bang dat u de APK datum vergeet? Vult u dan de APK reminder in, dan brengen wij u per email ruim op tijd op de hoogte zodat u geen risico loopt op een eventuele bekeuring

Bandenservice

Naast het monteren en balanceren van nieuwe banden, wisselen wij ook uw zomer- en winterbanden. Vindt u dat al vervelend genoeg? Dan hebben wij ook de mogelijkheid uw winter- en zomerbanden op te slaan.
Bandenspanning in orde? Loop even naar binnen dan controleren wij dit even voor u.

Onderhoud & Reparatie

In onze werkplaats worden alle werkzaamheden gedaan, van onderhoud tot schadeherstel, van ruitvervanging tot APK-keuringen. Wij voeren het onderhoud uit volgens de geldende fabrieksvoorschriften waardoor de fabrieksgarantie van de auto behouden blijft in de lopende garantieperiode.

Vervangend vervoer

Wij bieden u de mogelijkheid voor vervangend vervoer op de dag van uw afspraak. De kosten hiervoor bedragen € 17.50 excl. Btw per dag.
Laat bij het maken van een afspraak graag even weten of u hier gebruik van wilt maken. Indien u naar huis wilt, kunnen wij u altijd even brengen of kunt u gebruik maken van de gratis leenfiets.

Via onze contactpagina kunt u een afspraak maken voor onderhoud of reparaties aan uw auto. Afspraak maken